Joy Kimenai 5*

Erg prettige behandeling gehad bij CB Life. Mooie ruimte, deskundige aanpak en professionele behandeling. Voor herhaling vatbaar!

14 mei 2016

Pleuni van de Pol 5*

Hele fijne ontspanningsmassage gehad! Voor herhaling vatbaar

13 juni 2016

Leonne Oosterwaal 5*

Heerlijke sportmassage gehad! Regelmatig heb ik last van mijn nek en schouders door een verkeerde werkhouding. Chanel wist mijn pijnlijke plekken 'goed te raken'. Maar na de behandeling voelde het zo veel beter dan daarvoor! Kan het iedereen aanraden om af en toe eens wat tijd voor jezelf te nemen en naar CB Life te gaan!

20 juni2016

Ning van den Hurk 5*

Hoi Chanel,
Ik heb vorige week een heerlijke rustgevende massage gehad!! Dit was echt voor herhaling vatbaar! 

23 juni 2016

Mark van Dorst 5*

Fijne en goede ontspanningsmassages, zeer aan te raden. Dank je wel Chanel.

26 juni 2016

Marjolein van der Horst 5*

Vaak heb ik last van mijn schouders/nek maar dankzij de massages bij CB life blijft de pijn nu zeker 5 weken weg! Erg fijn!

18 september 2016

Caren van Kammen 5*

Afgelopen weekend heb ik super goede zwangerschaps/hoofdpijn massage gehad. Door mijn migraine heb ik veel last van spanning in schouders en nek. Chanel heeft me heel deskundig geholpen en de pijnlijke vastzitten plekken goed weten te behandelen. Zeer aan te raden voor een goede effectieve behandeling bij klachten! Bedankt Chanel!

19 september 2016

Ronald Verkade 5*

Een heerlijke ontspanningsmassage gehad door Chanel... Zeker een aanrader en tot snel weer!!!

26 september 2016

Corine van Herp 5*

Chanel weet enorm goed de knelpunten in mijn schouders te vinden en los te maken. Een ontspanningsmassage bij CB Life is pure ontspanning!

3 oktober 2016