OVER CB LIFE

Welkom bij CB Life!

Ik ben Chanel Biesheuvel, een volledig gediplomeerd NGS sportmasseur. Bovendien beschik ik over de diploma’s EHBO, Reanimatie en AED.

Na vele intensieve sporturen ben ik geïnspireerd geraakt door het menselijk lichaam. Daarna heb ik besloten de opleiding sportmasseur te volgen. Na anderhalf jaar in de boeken, ben ik een volledig gediplomeerd NGS sportmasseur.

In mijn praktijk aan huis verzorg ik de behandelingen.  Ondertussen heb ik mijn aanbod uitgebreid, zoals ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage en hoofdpijnmassage. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor tapen / bandageren.

Verder ben ik aangesloten bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage). Het NGS is opgericht in 1954 en is in Nederland dé examen- en brancheorganisatie voor sport- en wellnessmassage en sportverzorging. Het NGS bewaakt de kwaliteit binnen de branche en van de NGS-masseurs.

Bij sommige verzekeringsmaatschappijen wordt sportmassage vergoed. Raadpleeg de polis van je verzekering voor de voorwaarden.

Bij CB Life kun je rekenen op een gedegen en respectvolle behandeling, waarbij al je wensen centraal staan.

Kijk hier rustig rond, zijn er vragen mail of bel gerust.

Graag tot binnenkort!